poster

15. september 2018 at 18:00

Jaktkantaten av Bach

Tingnes, Vallset, Hamar, Tynset, Koppang

Kjøp Billetter

Jaktkantaten er en verdslig kantate – kall det gjerne en mini-opera – av Johann Sebastian Bach. Verket er skrevet i anledning en kongelig fødselsdag, og inneholder noen virkelige musikalske perler som arien «Schafe können sicher weiden» – sunget av gjetergudinnen Pales, i Guro Evensen Hjemlis skikkelse. Andre rollefigurer er jaktgudinnen Diana (Magnhild Korsvik), hennes utkårede, den vakre gjeteren Endymion (Mathias Gillebo) og skogsguden Pan (Bernt Ola Volungholen).

Orkesteret består av hele 14 personer: horn, oboer, fløyter, strykere og basso continuo. Et slikt orkester er ikke ofte å høre her i distriktet, og de vil også framføre instrumentalmusikk av Bach, nærmere bestemt Brandenburgkonsert nummer 1, et absolutt høydepunkt for barokk-entusiaster!

Kostymer, regi og lys ved Dagne Olsberg. Forestillingen arrangeres i samarbeid med RingsakerOperaen, og er støttet av Hedmark Fylkeskommune, Fond for utøvende kunstnere og Norsk Kulturråd. Velkommen til en unik konsertopplevelse!

Billetter til alle spillesteder på www.hamarteater.no, eller ved inngangen: Ordinær pris kr.350,-
HA-kort samt skoleelever/studenter kr.260,-

På dette fb-eventet kommer bare datoen opp, men det er altså Tingnes 15/9, Vallset 16/9, Hamar 18/9, Tynset 19/9 og Koppang 20/9.